Home Eğitimlerimiz SOSYAL BİLİMLER ARAŞTIRMALARI İÇİN GÜÇ, ÖRNEKLEM VE ETKİ BÜYÜKLÜĞÜ HESAPLAMASI

SOSYAL BİLİMLER ARAŞTIRMALARI İÇİN GÜÇ, ÖRNEKLEM VE ETKİ BÜYÜKLÜĞÜ HESAPLAMASI

SOSYAL BİLİMLER ARAŞTIRMALARI İÇİN GÜÇ, ÖRNEKLEM VE ETKİ BÜYÜKLÜĞÜ HESAPLAMASI

Ön kayıt için web sitesinden mutlaka kayıt olunuz.

EĞİTİMCİ

Doç.Dr.Mesut SAÇKES

TARİH

Hazırlanıyor.

SÜRE

4 saat.

EĞİTİM SAATLERİ

09:00- 13:00

ÜCRET
200 TL

* Merkez eğitim tarih ve saatlerinde değişiklik yapabilir.

* Eğitimler yeterli başvuru sayısına ulaştığında açılacaktır.

KİMLER KATILABİLİR

• Araştırmacılar

EĞİTİM İÇERİĞİ

Bu eğitim araştırmacıların nicel araştırma desenleri için güç, etki büyüklüğü ve örneklem büyüklüğü kavramlarına ilişkin anlayışlarını ve kendi araştırmaları için bu parametreleri hesaplama becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir. Katılımcıların kişisel bilgisayarları ile eğitime katılmaları uygulama deneyimi kazanmaları için önemlidir.

BECERİLER

Eğitime katılan araştırmacılar tek değişkenli, çok değişkenli ve tekrarlı ölçümler gibi pek çok araştırma desenleri için yazılım kullanarak uygun güç, örneklem ve etki büyüklüğü hesaplama yorumlama ve raporlama becerileri kazanacaklardır.

ÖDEME BİLGİLERİ

Açıklama Kısmına Sosyal Bilimler Araştırmları Eğitimi yazılacak
Balıkesir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi
Dinkçiler Mh. Soma Cd. NEF Yerleşkesi No:20/1
E posta:baunsem@balikesir.edu.tr

*Kesin kayıt için ilk olarak ön kayıt işlemlerinizi aşağıdaki tarif edilen şekilde tamamlayın ve birim görevlilerimizin sizinle iletişime geçmesini bekleyin.

1-) (Kesin kayıt için tıklayın)  Kesin kayıt alanını seçerek gerekli bilgileri doldurun.

2-) Banka dekontunuzu dosya seç alanı kullanarak yükleyin.