Home Eğitimlerimiz Akıl ve Zekâ Oyunları Eğitici Eğitimi Sertifika Programı (4. Grup-Hafta Sonu)

Akıl ve Zekâ Oyunları Eğitici Eğitimi Sertifika Programı (4. Grup-Hafta Sonu)

Doç. Dr. Ahmet Melih GÜNEŞ

Kursun Tarihi:

4. grup eğitim 7-8-14-15 Mayıs (Hafta Sonu) tarihlerinde yapılacaktır.

Kurs Süresi:

40 saat

Kurs Ücreti:

Öğrenci:300TL

Diğer:400 TL

NOT:

* Her grup 16-28 kişilik kontenjan ile sınırlıdır.

* Derslere % 80 devam zorunluluğu bulunmaktadır. Daha fazla olan devamsızlıklarda kursiyerin eğitim programıyla ilişiği kesilecektir.

Katılımcılara kurs sonunda yapılacak olan başarı sınavını geçtikleri takdirde BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ (BAUNSEM) onaylı sertifika belgesi verilecektir.

* Sınavı geçemeyenlere 15 gün içerisinde ikinci sınav hakkı (ücretsiz) verilecek ; ikinci sınavda da başarısız olunması durumunda üçüncü sınav  hakkı (ücretli) tanınacak olup, tüm sınavlarda başarısız olanlara ise katılım belgesi verilecektir.

* Sertifika belgenizi Merkezimize gelerek elden teslim alabilirsiniz. Ya da eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde alıcı (aday tarafından) ödemeli olarak tarafınıza gönderilecektir.

* Dersler Merkezimiz dersliklerinde yüz yüze yapılacaktır.

1-) (Ön kayıt için tıklayınız) Katılmak istediğiniz eğitim programını seçerek gerekli bilgileri doldurunuz.

*Ön kayıt işleminizin tamamlanmasının ardından birimimiz görevlileri  sizinle iletişime geçtikten sonra kesin kayıt işlemlerinizi aşağıdaki tarif edilen şekilde tamamlayınız.

*Kesin kayıt için ilk olarak ön kayıt işlemlerinizi  tarif edilen şekilde tamamlayınız ve birim görevlilerimizin sizinle iletişime geçmesini bekleyiniz.

KESİN KAYIT İÇİN İZLENECEK YOL (Birimimiz görevlileri tarafından size ulaşılmadan kesin kayıt yapmayınız.)

1-) (Kesin kayıt için tıklayınız)  Nakit ya da kredi kartı olarak ücreti yatırınız.

2-) Nakit yatıranlar için; banka dekontunuzu dosya seç alanını kullanarak yükleyiniz.

*Ödeme dekontunuzu sistemden dosya seçeneğinden yükleyemediğiniz takdirde ”baunsem@balikesir.edu.tr” adresine elektronik posta olarak gönderebilirsiniz.

Açıklama kısmına “ Akıl ve Zekâ Oyunları ” ve Kursiyer ismi yazılacaktır.