Home Eğitimlerimiz AKIL ve ZEKÂ OYUNLARI EĞİTİCİ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

3. grup: 14-15 / 21-22 EYLÜL 2019
4. grup: 09-10 / 16-17 KASIM 2019
5. grup: 07-08 /14-15 ARALIK 2019

AKIL ve ZEKÂ OYUNLARI SERTİFİKASI NE İŞE YARAR?

– Öğretmen olduğunuz ortaokulda 5, 6, 7 ve 8. Sınıflardaki Akıl ve Zekâ oyunları dersine ders öğretmeni olarak girebilirsiniz.

– Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere eğitim-öğretimin bütün kademelerinde egzersiz açabilirsiniz.

– Okullarınızda Akıl ve Zekâ Oyunları Kulübü kurarak öğrencilere danışmanlık yapabilirsiniz.

– Okullarınızda veya bulunduğunuz il / ilçede Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası düzenleyebilirsiniz.

– Halk Eğitim merkezlerinde Hayat Boyu Öğrenme üzerinden egzersiz kursu açabilirsiniz.

– Özel kurum ve kuruluşlarda eğitici olabilir veya kurs açabilirsiniz.

NOT:
* Her grup 20 kişilik kontenjan ile sınırlıdır.

* Derslere % 80 devam zorunluluğu bulunmaktadır. Daha fazla olan devamsızlıklarda kursiyerin eğitim programıyla ilişkisi kesilecektir.

* Katılımcılara BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ – SÜREKLİ EĞİTİM ve UYGULAMA ARAŞTIRMA MERKEZİ (BAUNSEM) ONAYLI SERTİFİKA verilecektir.

1-) (Kesin kayıt için tıklayın)  nakit yada kredi kartı olarak ücreti yatırın.

NAKİT ÖDEMELER İÇİN ÖDEME BİLGİLERİ

Açıklama kısmına “AKIL ve ZEKÂ OYUNLARI” ve Kursiyer ismi yazılacak