Home Eğitimlerimiz AİLE DANIŞMANLIĞI SERTİFİKA PROGRAMI (Uzaktan Eğitim)

AİLE DANIŞMANLIĞI SERTİFİKA PROGRAMI (Uzaktan Eğitim)

Prof. Dr. Uğur GÜRGAN
Doç. Dr. Sibel ERGÜN
Öğr. Gör. Dr. Dilek KARAMAN

Kursu Tarihi:

2020-2021 Güz yarıyılında yapılması planlanmaktadır

Kurs Süresi:

450 saat (300 saat teorik,30 saat süpervizyon,120 saat uygulama)

Kurs Ücreti: 3250TL

3500 TL (4 taksit imkanı 4×875 TL)

Eğitime Başvurabilecek Meslek Grupları

*Sosyal Hizmet                       *Tıp                       *Çocuk Gelişimi                         *Psikoloji

*Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik              * Hemşirelik                               *Sosyoloji

Aile Danışmanlığı Sertifikası Ne İşe Yarar

1) Kamu Kurumunda Çalışma İmkanı: Kamuya alınacak aile danışmanlarından üniversitelerin yürüttüğü Aile Danışmanlığı Eğitimi sertifikasını almış olma koşulu aranacak. Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) ile aile hekimliği uygulamasına benzer bir yapıda vatandaşlara “hane” odaklı sosyal danışmanlık sağlanacak. Öte yandan sosyal hizmet ilkesi gereğince Belediyelerinde aile danışmalarını bünyelerinde bulundurmaya başlamaları beklenmektedir.

2) Memurlara Başka Kurumlara Geçme İmkanı

3) Özel Aile Danışma Merkezi Açma İmkanı: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından çıkarılarak Resmi Gazetede yayımlanan yönetmeliğe göre, bir sekreter, bir hizmet yetkilisi ve bir aile danışmanı ile özel büro açmak mümkün olacak. Bu bürolar özel hizmet verebildiği gibi devlette anlaşmalı özel danışma bürolarından gerektiğinde hizmet satın alabilecek.

* Katılımcılara BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ – SÜREKLİ EĞİTİM ve UYGULAMA ARAŞTIRMA MERKEZİ (BAUNSEM) ONAYLI SERTİFİKA verilecektir.

* Katılmış olduğunuz eğitimin sertifikasını Merkezimize gelerek elden teslim alabilir ya da eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde alıcı (aday tarafından) ödemeli olarak tarafınıza gönderilecektir.

* Taksitlerini her ayın 20’sine kadar ödemeyen kursiyerlerimizin kayıtları  silinecek ve yatırılan ödemeler iade yapılmayacaktır.

1-) (Kesin kayıt için tıklayın)  nakit yada kredi kartı olarak ücreti yatırın.

NAKİT ÖDEMELER İÇİN ÖDEME BİLGİLERİ

Açıklama kısmına “Aile Danışmanlığı” ve Kursiyer ismi yazılacak