Home Eğitimlerimiz AİLE DANIŞMANLIĞI SERTİFİKA PROGRAMI

Kursu Tarihi:

2019-2020  Güz yarıyılında yapılması planlanmaktadır

Kurs Süresi:

450 saat (300 saat teorik,30 saat süpervizyon,120 saat uygulama)

350 saat (daha önce 100,120 veya 150 saat aile danışmanlığı alanlar için )

Kurs Ücreti:

3500 TL (450 saat) 4 taksit imkanı 4×875 TL

2700 TL (350 saat) 4 taksit imkanı 4×675 TL

Eğitime Başvurabilecek Meslek Grupları

*Sosyal Hizmet                       *Tıp                       *Çocuk Gelişimi                         *Psikoloji

*Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik              * Hemşirelik                               *Sosyoloji

Aile Danışmanlığı Sertifikası Ne İşe Yarar

1) Kamu Kurumunda Çalışma İmkanı:Kamuya alınacak aile danışmanlarından üniversitelerin yürüttüğü Aile Danışmanlı Eğitimi sertifikasını almış olma koşulu aranacak.Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) ile aile hehimliği uygulamasına benzer bir yapıda vatandaşlara “hane” odaklı sosyal danışmanlık sağlanacak.Öte yandan sosyal hizmet ilkesi gereğince Belediyelerinde aile danışmalarını bünyelerinde bulundurmaya başlamaları beklenmektedir.

2) Memurlara Başka Kurumlara Geçme İmkanı

3) Özel Aile Danışma Merkezi Açma İmkanı: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından çıkarılarak Resmi Gazetede yayımlanan yönetmeliğe göre, bir sekreter,bir hizmet yetkilisi ve bir aile danışmanı ile özel büro açmak mümkün olacak.Bu bürolar özel hizmet verebildiği gibi devlette anlaşmalı özel danışma bürolarından gerektiğinde hizmet satın alabilecek.

1-) (Kesin kayıt için tıklayın)  nakit yada kredi kartı olarak ücreti yatırın.

NAKİT ÖDEMELER İÇİN ÖDEME BİLGİLERİ

Açıklama kısmına “Aile Danışmanlığı” ve Kursiyer ismi yazılacak