Home Eğitimlerimiz BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİMİ PROGRAMI

Doç. Dr. Ertan DEMİRKAPI

Kursu Tarihi:

15. Dönem: 17-18-19-20 Ekim 2019 (saat 16:00-22:00) Tamamlandı

16. Dönem: 14-15 Kasım 2019 (saat 16:00-22:00) 16-17 Kasım 2019 (saat 10:00-16:00) Kontenjanımız DOLU

17. Dönem: 16-17-18-19 Kasım 2019 (saat 16:00-22:00) Kayıtlar devam edıiyor

Kurs Süresi:

24 Saat

Kurs Ücreti:

650TL

Kursun sonunda Balıkesir Üniversitesi onaylı katılım sertifikası verilecektir.

Eğitim kontenjanı 24 kişiyle sınırlıdır.

6754 sayılı Bilirkişilik Kanunu kapsamında, “Bilirkişilik Yönetmeliği” 03/08/2017 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanmış ve yürürlüğe girmiştir. Yönetmeliğe göre; adli ve idari yargı alanında yürütülen her türlü bilirkişilik faaliyetinin yapılabilmesi için, bilirkişilik yapacak kişilerin “BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİMİ” almaları ve sertifika sahibi olmaları zorunluluğu getirilmiştir. Bilirkişilik Temel Eğitimi almayanlar bundan sonra bilirkişilik yapamayacaklar.

Bilirkişilik temel eğitimi, beş yıllık meslekî kıdem kazanmış kişiler tarafından alınan ve bilirkişilik faaliyetinin yürütülmesi ile ilgili temel, teorik ve pratik bilgileri içeren bir eğitimdir. Temel eğitim, 18 saati teorik ve 6 saati uygulamalı olmak üzere en az 24 ders saatinden oluşur. Eğitimlerini tamamlayan katılımcılara temel eğitimi tamamladıklarına dair bir belge verecektir. Bilirkişilik temel eğitimine katılarak sertifika sahibi olan kişiler, Adli ve İdari Yargı Komisyon Başkanlıkları tarafından yapılan bilirkişilik ilanında belirtilen diğer şartları da sağlamaları halinde, almış oldukları sertifika ile birlikte bilirkişilik yapmak üzere başvuruda bulunabileceklerdir.

Bundan sonra Bilirkişilik Temel Eğitimi almayanlar, bilirkişilik için başvuruda dahi bulunamayacaklar.

1-) (Kesin kayıt için tıklayın)  Sizi yönlendirilen sayfaya üyelik oluşturarak giriş yapın.

2-) Kayıt yaptırmak istediğiniz kursu seçerek nakit yada kredi kartı olarak ücreti yatırın.

3-) Nakit yatıranlar için; Banka dekontunuzu dosya seç alanı kullanarak yükleyin.

4-)Kimlik fotokopisini taratıp veya  görüntü olarak dosya seç alanı kullanarak sisteme yükleyin.

Açıklama kısmına “BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİMİ ” ve Kursiyer ismi yazılacak

İLETİŞİM: