Home Eğitimlerimiz İŞ İNGİLİZCESİ KURSU

İŞ İNGİLİZCESİ KURSU

İŞ İNGİLİZCESİ KURSU

Program Hakkında
-Kariyer gelişiminiz için kritik bir değeri olan kursumuz (Business English), iş hayatına yönelik sunduğu içerikleriyle sizi adım adım İş İngilizcesi konusunda geliştirir. Programın amacı, öğrendiklerinizi ulusal ve uluslararası platformlarda hemen ve etkili bir şekilde kullanmanızı sağlayacak bilgi ve becerileri kazandırmaktır.
-Eğitimler: Telefonda Konuşma Teknikleri, İş Mektupları (İthalat ve İhracat, Pazarlama, Tanıtım ve Satış), Müşteri İlişkileri, CV Hazırlama, İş Başvuruları ve Mülakatlarda bulunma gibi konuları kapsamaktadır.
Hedef Kitle
Pre-Intermediate düzeyde İngilizce bilgisine sahip olan Üniversiteliler ve Yetişkinler
Program Süresi
Toplam 16 hafta – 48 saat (Haftada 3 Ders Saati)
Program Ücreti
Toplam 600 Türk Lirası.
Eğitim Gün ve Saati
10.00-11.00
11.15-12.15
Kasım 2019 -18 Aralık 2020
Kontenjan 30 Katılımcı ile sınırlıdır.

1-) (Kesin kayıt için tıklayın)  nakit yada kredi kartı olarak ücreti yatırın.

Açıklama kısmına “İŞ İNGİLİZCESİ” ve Kursiyer ismi yazılacak

İLETİŞİM: