Home Eğitimlerimiz FLASH KURSU

Ön Lisans Grafik Öğrencileri

İsteyen Herkes

NOT:

Katılımcılara BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ – SÜREKLİ EĞİTİM ve UYGULAMA ARAŞTIRMA MERKEZİ (BAUNSEM) ONAYLI SERTİFİKA verilecektir.

1-) (Ön kayıt için tıklayın) Ön kayıt alanını  seçerek gerekli bilgileri doldurun.

1-) (Kesin kayıt için tıklayın)  Sizi yönlendirilen sayfaya üyelik oluşturarak giriş yapın.

2-) Kayıt yaptırmak istediğiniz kursu seçerek nakit yada kredi kartı/Banka kartı olarak ücreti yatırın.

3-) Nakit yatıranlar için; Banka dekontunuzu dosya seç alanı kullanarak yükleyin.

4-)Kimlik fotokopisini taratıp veya  görüntü olarak dosya seç alanı kullanarak sisteme yükleyin.

Açıklama kısmına “PHOTOSHOP KURSU ” ve “Kursiyer ismi yazılacak

İLETİŞİM: