Home Eğitimlerimiz Aile İçi İlişkiler Yönetimi Eğitim Programı(Uzaktan Eğitim)

Aile İçi İlişkiler Yönetimi Eğitim Programı(Uzaktan Eğitim)

Yetişkin insanların çağımızdaki en büyük sorunları aile içi kaynaklı sorunlardır. Son zamanlarda
yapılan araştırmalar ve istatistik sonuçları, kişilerarası sorun çözmede ve duygusal ilişkileri sağlıklı bir
şekilde devam ettirmede bireylerin zorlandığını göstermektedir. Kişilerarası ilişkilerde problem yaşayan
bireyler, aile içi ilişkilerinde de sorunlarla karşılaşabilmektedirler. Aile, toplumumuzun en değerli
kurumu olduğuna göre, bu kurumun sağlam temellerinin olması ve hep ayakta kalması gerekmektedir.
Ancak güven, empati, saygı, saydam, içten bireyler ilişkilerini daha ileriye ve daha güçlü ve mutlu
olarak taşıyabilirler. Eğer duygusal ilişkilerinizde ya da çocuklarınızla sorun yaşıyor ya da sorunlarınızı
çözmek için adım atmak istiyorsanız bu programa katılmanızı tavsiye ediyoruz.

Prof. Dr. Uğur GÜRGAN

Eğitim Tarihi:

Başvuru için yeterli sayıya ulaşıldığında açılması planlanmaktadır.

Eğitim Süresi:

24 saat

450TL

Hedef Kitle

Tüm çiftler ya da ilişkisini yönetmeyi öğrenmek isteyenler, evlenme yolunda olan ve evli olan bireyler katılabilir.

Katılımcılara BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ (BAUNSEM) onaylı katılım belgesi verilecektir.

* Katılım belgenizi Merkezimize gelerek elden teslim alabilirsiniz. Ya da eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde alıcı (aday tarafından) ödemeli olarak tarafınıza gönderilecektir.

* Derslerin işlenişinde Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.

* Türkiye’nin her yerinden eğitime katılabilirsiniz.

* Eğitim başlamadan önce kullanıcı adı ve şifre mail yoluyla tarafınıza iletilecektir.

1-) (Ön kayıt için tıklayınız) Ön kayıt alanını kesin  seçerek gerekli bilgileri doldurunuz.

*Ön kayıt işleminiz tamamlanmasının ardından birimimiz görevlileri  sizinle iletişime geçtikten sonra kesin kayıt işlemlerinizi aşağıdaki tarif edilen şekilde tamamlayınız.

*Kesin kayıt için ilk olarak ön kayıt işlemlerinizi  tarif edilen şekilde tamamlayın ve birim görevlilerimizin sizinle iletişime geçmesini bekleyiniz.

1-) (Kesin kayıt için tıklayınız)  nakit ya da kredi kartı olarak ücreti yatırınız.

2-) Nakit yatıranlar için; Banka dekontunuzu dosya seç alanı kullanarak yükleyiniz.

*Ödeme dekontunuzu dosya seçeneğinden göndermediğiniz takdirde” baunsem@balikesir.edu.tr “adresine elektronik posta olarak gönderebilirsiniz.

Açıklama kısmına “Aile içi İlişkiler Yönetimi Eğitim Programı ” ve Kursiyer ismi yazılacaktır.

Dinkçiler Mh. Soma Cd. NEF Yerleşkesi No:20/1
E posta:baunsem@balikesir.edu.tr