Home Eğitimlerimiz Aile içi İlişkiler Yönetimi Eğitim Programı(Uzaktan Eğitim)

Aile içi İlişkiler Yönetimi Eğitim Programı(Uzaktan Eğitim)

Aile içi İlişkiler Yönetimi Eğitim Programı(Uzaktan Eğitim)

Yetişkin insanların çağımızdaki en büyük sorunları aile içi kaynaklı sorunlardır. Son zamanlarda
yapılan araştırmalar ve istatistik sonuçları, kişilerarası sorun çözmede ve duygusal ilişkileri sağlıklı bir
şekilde devam ettirmede bireylerin zorlandığını göstermektedir. Kişilerarası ilişkilerde problem yaşayan
bireyler, aile içi ilişkilerinde de sorunlarla karşılaşabilmektedirler. Aile, toplumumuzun en değerli
kurumu olduğuna göre, bu kurumun sağlam temellerinin olması ve hep ayakta kalması gerekmektedir.
Ancak güven, empati, saygı, saydam, içten bireyler ilişkilerini daha ileriye ve daha güçlü ve mutlu
olarak taşıyabilirler. Eğer duygusal ilişkilerinizde ya da çocuklarınızla sorun yaşıyor ya da sorunlarınızı
çözmek için adım atmak istiyorsanız bu programa katılmanızı tavsiye ediyoruz.

Prof. Dr. Uğur GÜRGAN

Eğitim Tarihi:

2020-2021 Güz yarıyılında yapılması planlanmaktadır

Eğitim Süresi:

24 saat

450TL

Hedef Kitle

Tüm çiftler ya da ilişkisini yönetmeyi öğrenmek isteyenler,evlenme yolunda olan ve evli olan bireyler katılabilir

1-) (Kesin kayıt için tıklayın)  nakit yada kredi kartı olarak ücreti yatırın.

Açıklama kısmına “Aile içi İlişkiler Yönetimi Eğitim Programı ” ve Kursiyer ismi yazılacak

Dinkçiler Mh. Soma Cd. NEF Yerleşkesi No:20/1
E posta:baunsem@balikesir.edu.tr