Home Eğitimlerimiz Evlilik Öncesi ve Evliliğe Hazırlık Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Evlilik Öncesi ve Evliliğe Hazırlık Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Evlilik Öncesi ve Evliliğe Hazırlık Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Duygusal ilişkilerde karar kılmak hayatımızda verdiğimiz önemli kararlardan biridir. Bu karar aslında bundan sonraki yaşamımızda kiminle aşk yaşamak istediğimizden, kimi hayatımızın merkezine koymak istediğimize, kiminle evleneceğimize ve kimden çocuk sahibi olmak istediğimize kadar birçok kararı da beraberinde getirmektedir. Araştırmalarda evlilik öncesinde yapılan eğitimlere katılan adayların kendilerini daha detaylı tanıyabilme fırsatına sahip olduklarını, karar verme becerilerini geliştirdiklerini, uygun kişiyle evlilik kararı verdikten sonra onunla daha az sorunlar yaşadığı ve böylece daha mutlu olduğu saptanmıştır. Eğer siz de kendinizi daha iyi tanımak, sosyal becerilerinizi geliştirmek, sorun çözen bir birey olmak istiyorsanız, duygusal ilişkilerinizde doğru kararlar vermek istiyorsanız, doğru kişiyle evlenmek istiyorsanız, bu program bu sürecin başlamasını isteyebileceğiniz ilk adım olmalıdır.

Eğitimciler:

Prof. Dr. Uğur GÜRGAN
Doç. Dr. Sibel ERGÜN
Öğr. Gör. Dr. Dilek KARAMAN

Eğitim Tarihi:

2020-2021 Güz yarıyılında yapılması planlanmaktadır

Eğitim Süresi:

50 saat

450TL

Hedef Kitle

Programa duygusal ilişkiye başlamak üzere olanlar ya da başlamak isteyenler, evlilik öncesi karar verme aşamasında 19 yaş üstü kişiler katılabilir.

1-) (Kesin kayıt için tıklayın)  nakit yada kredi kartı olarak ücreti yatırın.

Açıklama kısmına “Evliliğe Hazırlık Eğitimi ” ve Kursiyer ismi yazılacak

Dinkçiler Mh. Soma Cd. NEF Yerleşkesi No:20/1