Home Eğitimlerimiz Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Dr. Öğr. Üyesi Aslı GÜNGÖR ERAL

Kamuda ya da özel sektörde çalışanların/çalışacak olanların temel görgü, nezaket ve sosyal
davranış kuralları başta olmak üzere, protokol kurallarını bilmesi ve uygulaması; hem
kendisinin hem de kurumunun itibarı için büyük önem taşımaktadır. Eğitim kapsamında
sosyal yaşamda görgü ve nezaket kuralları, kamuda protokol kuralları, öncelik-sonralık
düzeni, resmi törenler, oturma düzeni, bayrak törenleri, yeme-içme adabı, servis ve masa
kuralları vb. başlıklar anlatılacaktır.

Eğitimin Kazanımları:

•  Sosyal davranış kurallarını açıklayabilecek,
  •  Çalışma yaşamı ve sosyal yaşamda uyulması gereken görgü ve nezaket kurallarını
    anlatabilecek,
  •  Kutlama, davet ve ziyafetlerde uyulması gereken kuralları sıralayabilecek,
  • Öncelik-sonralık düzeni, resmi törenler, oturma düzeni, bayrak törenleri vb. kamuda
    protokol kurallarını uygulayabilecektir.

Eğitim Süresi:

8 saat

Öğrenci:150TL

Diğer:200 TL

* Eğitimler Pazartesi günleri 18:30-20.30 saatleri arası, toplam 8 ders saati, (4 hafta) olarak planlanmaktadır.

Katılımcılara BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ – SÜREKLİ EĞİTİM ve UYGULAMA ARAŞTIRMA MERKEZİ (BAUNSEM) onaylı katılım belgesi verilecektir.

* Katılım belgesini Merkezimize gelerek elden teslim alabilir ya da eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde alıcı (aday tarafından) ödemeli olarak tarafınıza gönderilecektir.

1-) (Kesin kayıt için tıklayın)  nakit yada kredi kartı olarak ücreti yatırın.

Açıklama kısmına “Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları ” ve Kursiyer ismi yazılacak

Dinkçiler Mh. Soma Cad. NEF Yerleşkesi No:20/1