Home Eğitimlerimiz Reklamcılık Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Reklamcılık Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Dr. Öğr. Üyesi Aslı GÜNGÖR ERAL

Reklam-pazarlama alanında kariyer yapmak ve/veya markasını geliştirmek isteyenlerin gereksinim duyacağı temel bilgileri vermeyi amaçlamaktadır. Kurs kapsamında reklam kavramı, tarihçesi, reklam ajanslarının yapısı, farklı mecralar (Radyo, TV, İnternet ve Basılı Ortamlar) için reklam yaratma, medya planlama vb. başlıklar örnekler üzerinden açıklanacaktır.

Kimler Katılabilir: En az lise mezunu tüm katılımcılara açıktır.

Eğitimin Kazanımları:

• Reklamcılığın ne olduğunu ve pazarlama iletişimi içindeki yerini anlayabilecek.
  • Farklı reklam ortamlarını tanımlayabilecek ve onlara uygun yapım sürecini açıklayabilecek.
  • Reklam ajanslarının yapısı ve çalışma şekilleri ile
  • Medya planlama konusunda bilgi sahibi olacaktır.

Eğitim Süresi:

24 Saat

Öğrenci:150TL

Diğer:200 TL

* Eğitimler Cumartesi günleri 14.00-17.00 saatleri arası, toplam 24 ders saati, (8 hafta) olarak planlanmaktadır.

Katılımcılara BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ – SÜREKLİ EĞİTİM ve UYGULAMA ARAŞTIRMA MERKEZİ (BAUNSEM) onaylı katılım belgesi verilecektir.

* Katılım belgesini Merkezimize gelerek elden teslim alabilir ya da eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde alıcı (aday tarafından) ödemeli olarak tarafınıza gönderilecektir.

1-) (Ön kayıt için tıklayın) Ön kayıt alanını seçerek gerekli bilgileri doldurun.

*Ön kayıt işleminizin tamamlanmasının ardından birim görevlileri sizinle iletişime geçtikten sonra kesin kayıt işlemlerinizi aşağıdaki tarif edilen şekilde tamamlayın.

KESİN KAYIT İÇİN İZLENECEK YOL (Birim görevlileri tarafından size ulaşılmadan kesin kayıt yapmayınız.)

1-) (Kesin kayıt için tıklayın)  nakit ya da kredi kartı olarak ücreti yatırın.

Açıklama kısmına “Reklamcılık ” ve Kursiyer ismi yazılacak

Dinkçiler Mh. Soma Cad. NEF Yerleşkesi No:20/1