Home Eğitimlerimiz SPSS Uygulamalı Temel Düzey Veri Analizi Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

SPSS Uygulamalı Temel Düzey Veri Analizi Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Dr. Öğr. Üyesi Selma ŞENEL

Eğitimin Tarihi:

Başvuru için yeterli sayıya ulaşıldığında açılması planlanmaktadır.

Eğitimin Süresi:

12 Saat (2 Gün)

Öğrenci:200 TL

Diğer:350 TL

Eğitime Başvurabilecek Hedef Katılımcı

*Lisans Öğrencileri                 * Akademisyenler                     * Öğretmenler

*Lisansüstü Öğrenciler            * Araştırmacılar

Ön Koşul

Temel düzey istatistik, araştırma ve bilişim teknolojileri becerilerine sahip olmak.

Eğitimin Kapsamı

• Araştırma Sorusu ve Analiz Yöntemi İlişkisi
  • SPSS Arayüzü Tanıtımı
  • Değişkenleri Tanımlama ve Veri Girişi
  • Betimsel İstatistikler
  • Korelasyon Katsayısı Hesaplama
  • Bağımlı Örneklemler T Testi
  • Bağımsız Örneklemler T Testi
  • ANOVA
  • Mann Whitney U Testi
  • Kruskal Wallis Testi
  • Wilcoxon İşaretli Sıralar Testi

Katılımcılara BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ (BAUNSEM) onaylı katılım belgesi verilecektir.

* Katılım belgenizi Merkezimize gelerek elden teslim alabilirsiniz. Ya da eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde alıcı (aday tarafından) ödemeli olarak tarafınıza gönderilecektir.

* Derslerin işlenişinde Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.

* Türkiye’nin her yerinden eğitime katılabilirsiniz.

* Eğitim başlamadan önce kullanıcı adı ve şifre mail yoluyla tarafınıza iletilecektir.

1-) (Ön kayıt için tıklayınız) Katılmak istediğiniz eğitim programını seçerek gerekli bilgileri doldurunuz.

*Ön kayıt işleminizin tamamlanmasının ardından birimimiz görevlileri  sizinle iletişime geçtikten sonra kesin kayıt işlemlerinizi aşağıdaki tarif edilen şekilde tamamlayınız.

*Kesin kayıt için ilk olarak ön kayıt işlemlerinizi  tarif edilen şekilde tamamlayınız ve birim görevlilerimizin sizinle iletişime geçmesini bekleyiniz.

KESİN KAYIT İÇİN İZLENECEK YOL (Birimimiz görevlileri tarafından size ulaşılmadan kesin kayıt yapmayınız.)

1-) (Kesin kayıt için tıklayınız)  Nakit ya da kredi kartı olarak ücreti yatırınız.

2-) Nakit yatıranlar için; banka dekontunuzu dosya seç alanını kullanarak yükleyiniz.

*Ödeme dekontunuzu sistemden dosya seçeneğinden yükleyemediğiniz takdirde ”baunsem@balikesir.edu.tr” adresine elektronik posta olarak gönderebilirsiniz.

Açıklama kısmına “ SPSS Uygulamalı Temel Düzey Veri Analizi Eğitimi ”  Kursiyer ismi yazılacaktır.