Home Eğitimlerimiz Mesleki İngilizce Kursu (Uzaktan Eğitim)

Mesleki İngilizce Kursu (Uzaktan Eğitim)

Emirhan YIKILMAZPEHLİVAN

Kursun Tarihi:

Başvuru için yeterli sayıya (min. 5 kişi) ulaşıldığında açılması planlanmaktadır.

Kurs Süresi:

20 ders saati

Kurs Ücreti:

Öğrenci:750TL

Diğer:1000 TL

NOT:

* Her grup 5 kişilik kontenjan ile sınırlıdır.

Katılımcılara kurs sonunda BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ (BAUNSEM) onaylı katılım belgesi verilecektir.

* Katılım belgenizi Merkezimize gelerek elden teslim alabilirsiniz. Ya da eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde alıcı (aday tarafından) ödemeli olarak tarafınıza gönderilecektir.

* Derslerin işlenişinde Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.

* Türkiye’nin her yerinden eğitime katılabilirsiniz.

* Eğitim başlamadan önce kullanıcı adı ve şifre mail yoluyla tarafınıza iletilecektir.

1-) (Ön kayıt için tıklayınız) Katılmak istediğiniz eğitim programını seçerek gerekli bilgileri doldurunuz.

*Başvuru formundaki “Katılmak İstediğiniz Grup” kısmına bölüm/branş belirtiniz.

*Ön kayıt işleminizin tamamlanmasının ardından birimimiz görevlileri  sizinle iletişime geçtikten sonra kesin kayıt işlemlerinizi aşağıdaki tarif edilen şekilde tamamlayınız.

*Kesin kayıt için ilk olarak ön kayıt işlemlerinizi  tarif edilen şekilde tamamlayınız ve birim görevlilerimizin sizinle iletişime geçmesini bekleyiniz.

KESİN KAYIT İÇİN İZLENECEK YOL (Birimimiz görevlileri tarafından size ulaşılmadan kesin kayıt yapmayınız.)

1-) (Kesin kayıt için tıklayınız)  Nakit ya da kredi kartı olarak ücreti yatırınız.

2-) Nakit yatıranlar için; banka dekontunuzu dosya seç alanını kullanarak yükleyiniz.

*Ödeme dekontunuzu sistemden dosya seçeneğinden yükleyemediğiniz takdirde ”baunsem@balikesir.edu.tr” adresine elektronik posta olarak gönderebilirsiniz.

Açıklama kısmına “ Mesleki İngilizce ” ve Kursiyer ismi yazılacaktır.