Home Eğitimlerimiz Çocuk Korosu

Çocuk Korosu

KESİN KAYIT YAPTIRMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

*Koro çalışmaları 16.02.2022 tarihinde 18:00–19:30 saatleri arasında olacak şekilde Necatibey Eğitim Fakültesi Halil İnalcık Konferans Salonunda yapılmaya başlanacaktır.

*Kesin kayıta hak kazananların ödemelerini 18.02.2022 tarihine kadar online olarak web sitemizden yapması gerekmektedir. (Koro çalışmalarına katılan her çocuk için 1 dönem ücreti 600 TL olarak belirlenmiştir. Ücret, tek seferde peşin veya ilki kesin kayıt sırasında olmak üzere takip eden ayların en geç 17. günü 4 eşit taksit halinde ödenebilir.)

KESİN KAYIT İÇİN İZLENECEK YOL

1-) (Kesin kayıt için tıklayınız)  Nakit ya da kredi kartı olarak ücreti yatırınız.

2-) Nakit yatıranlar için; banka dekontunuzu dosya seç alanını kullanarak yükleyiniz.

*Ödeme dekontunuzu sistemden dosya seçeneğinden yükleyemediğiniz takdirde “baunsem@balikesir.edu.tr” adresine elektronik posta olarak gönderebilirsiniz.

Açıklama kısmına  “Çocuk Korosu Eğitimi” ve Kursiyer ismi yazılacaktır.

***BAŞVURULAR ÜCRETSİZ OLUP, DEVAM ETMEKTEDİR.

Başvurmak için tıklayınız.

Veli onay formu (indirmek için tıklayınız).

Bundan sonra yapılacak başvurular Çarşamba günleri 19:30’da Necatibey Eğitim Fakültesi Halil İnalcık Konferans Salonunda Koro Şefleri tarafından yüz yüze değerlendirmeye alınacaktır.

T.C.

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

NECATİBEY ÇOCUK KOROSU

Balıkesir Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde kurulması planlanan Çocuk Korosu, seçmelerini kazanan koristlerle 16 Şubat 2022 tarihi ile çalışmalara başlayacaktır. Koronun amaçları; Balıkesir İli’ndeki çocukların temel müzik eğitimi alarak ulusal ve uluslararası koro müziği örnekleri ile beslenmelerini aynı zamanda kaliteli, yenilikçi sanat işlerinde aktif olarak yer almalarını ve farklı okullarda okuyan müziğe yatkın çocukların Balıkesir İli’nin önemli bir değeri olan Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi’nde bir araya gelmelerini sağlamaktır. Çocuk Korosu; çok sesli müzik alanında özgün ve öncü işlere imza atmaya hazırlanırken, yurtiçi ve yurtdışında çeşitli konser, festival ve etkinliklerde yer alarak koro üyelerinin akademik ve sosyal hayatlarında daha güçlü bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamayı hedeflemektedir. Koro çalışmaları, BAUN Necatibey Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Zülal Karakuş ve Arş. Gör. Orkun Karakuş tarafından yürütülecektir.

DETAYLAR

• Balıkesir Üniversitesi Necatibey Çocuk Korosu en fazla 40 korist ile çalışmalarını sürdürecektir.
  • Çocuk Korosu 9-12 yaş grubu 4., 5., 6. ve 7. Sınıfa devam eden çocuklardan oluşacaktır.
  • Koro çalışmaları her hafta çarşamba günü 18:00-19:30 saatleri arasında yapılacaktır.
  • Koro çalışmaları Necatibey Eğitim Fakültesi Şehit Öğretmen Aybüke YALÇIN Konferans Salonu ve Necatibey Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Halil İNALCIK Salonunda yapılacaktır.
  • Koro çalışmalarına katılan her çocuk için 1 dönem ücreti 600 TL olarak belirlenmiştir. (Ücret, tek seferde peşin veya ilki kesin kayıt sırasında olmak üzere takip eden ayların en geç 17. günü 4 eşit taksit halinde ödenebilir.)
  • Koronun devamlılığının sağlanması ve nitelikli ürün çıkabilmesi için koristlerin provalara devamlı olarak katılması elzemdir. Bu sebeple koro çalışmalarına mazaretli veya mazeretsiz 4 kere gelmeyen koristin yerine, oluşturulacak yedek listeden yeni koristler alınabilecektir.
  • İlimizde ve il dışında gerçekleşmesi olası konserler için yeni prova saatleri konarak, ek çalışmalar yapılabilecektir. Koristlerimiz, çalışma günü saatleri dışındaki bu provalara da katılmakla yükümlüdür.
  • Dönem sonunda tüm koristlerimize BAUN Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Koro Eğitimi Katılım Belgesi verilecektir.
  • BAŞVURULAR ÜCRETSİZ OLUP, DEVAM ETMEKTEDİR.
  • Başvurmak için tıklayınız.
  • Veli onay formu (indirmek için tıklayınız).

Koro Şefleri

Arş. Gör. Orkun Karakuş                                                  Arş. Gör. Zülal Karakuş

İLETİŞİM ADRESİ

Eposta:baunsem@balikesir.edu.tr    –    necatibeycocukkorosu@gmail.com