Home Eğitimlerimiz Diksiyon ve Etkili Hitabet Eğitimi

Diksiyon ve Etkili Hitabet Eğitimi

Eğitimin Amacı:

Bu eğitim ile, bireyin sadece konuşma dilinin değil, ses tonuyla ahenkli bir şekilde doğru telaffuzun yapılabilmesi amaçlanmaktadır. Bu telaffuz ile birey doğru ve etkili bir konuşma yaparak aynı zamanda kendisini dinleyen bireylerde de olumlu etkiler bırakacaktır. Eğitimin temel amaçları arasında; anlaşılır, kurala uygun ve etkileyici bir konuşma beceresinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Eğitimin İçeriği:

• Diksiyon nedir?
  • Konuşma ve Dinleme
  • Ses Organları ve Sesin Oluşumu
  • Diksiyon ve Solunum
  • Ses Bilgisi (Fonetik)
  • Boğumlama
  • Açıklık
  • Tonlama
  • Vurgu
  • Durak
  • Ulama
  • Alıştırmalar

Öğr.Gör.Sertaç KIRAÇ

Eğitimin Tarihi:

Başvuru için yeterli sayıya (min. 15 kişi) ulaşıldığında nisan ayı içerisinde açılması planlanmaktadır.

Eğitimin Süresi:

15 ders saati

170 TL

Kimler Katılabilir:

18 yaş üstü her birey katılabilir.

Eğitim Yeri:

BAUNSEM  Derslik 1

Eğitim Günleri:

Cumartesi/pazar günleri tam gün veya pazar tam gün, pazartesi/salı mesai dışı akşam saatleri

NOT:

* Her grup en fazla 30 kişilik kontenjan ile sınırlıdır.

Katılımcılara kurs sonunda BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ (BAUNSEM) onaylı katılım belgesi verilecektir.

* Katılım belgenizi Merkezimize gelerek elden teslim alabilirsiniz. Ya da eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde alıcı (aday tarafından) ödemeli olarak tarafınıza gönderilecektir.

1-) (Ön kayıt için tıklayınız) Katılmak istediğiniz eğitim programını seçerek gerekli bilgileri doldurunuz.

*Ön kayıt işleminizin tamamlanmasının ardından birimimiz görevlileri  sizinle iletişime geçtikten sonra kesin kayıt işlemlerinizi aşağıdaki tarif edilen şekilde tamamlayınız.

*Kesin kayıt için ilk olarak ön kayıt işlemlerinizi  tarif edilen şekilde tamamlayınız ve birim görevlilerimizin sizinle iletişime geçmesini bekleyiniz.

KESİN KAYIT İÇİN İZLENECEK YOL (Birimimiz görevlileri tarafından size ulaşılmadan kesin kayıt yapmayınız.)

1-) (Kesin kayıt için tıklayınız)  Nakit ya da kredi kartı olarak ücreti yatırınız.

2-) Nakit yatıranlar için; banka dekontunuzu dosya seç alanını kullanarak yükleyiniz.

*Ödeme dekontunuzu sistemden dosya seçeneğinden yükleyemediğiniz takdirde ”baunsem@balikesir.edu.tr” adresine elektronik posta olarak gönderebilirsiniz.

Açıklama kısmına “Diksiyon Eğitimi” ve Kursiyer ismi yazılacaktır.