Home Eğitimlerimiz MÜZİK VE ÇALGI KURSU

MÜZİK VE ÇALGI KURSU

MÜZİK ve ÇALGI KURSLARI
Keman sanatçısı ve eğitimcisi Prof.Dr. Cihat AŞKIN’ın CAKA (Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları) Müzik Eğitimi Projesi Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından verilecek kurslarla Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAUNSEM) bünyesinde devam etmektedir.
Koordinatör: Prof.Dr. Cansevil TEBİŞ (Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi BölümüÖğretim Üyesi)
PROGRAMLAR
KEMAN

GİTAR eğitimi 8 yaş ve üzeri katılımcılar için olup 840 TL ücret ile 10 saat ders+2 saat konser provası olacak şekilde programlanmıştır. Dersler bireysel olarak yapılacaktır. Küçük yaş gruplarda gerekli görüldüğünde dersler ölünerek işlenebilir.

PİYANO eğitimi 5 yaş ve üzeri katılımcılar için olup 840 TL ücret ile 10 saat ders+2 saat konser provası olacak şekilde programlanmıştır. Dersler bireysel olarak yapılacaktır. Küçük yaş gruplarda gerekli görüldüğünde dersler ölünerek işlenebilir.

VİYOLA eğitimi 5 yaş ve üzeri katılımcılar için olup 840 TL ücret ile 10 saat ders+2 saat konser provası olacak şekilde programlanmıştır. Dersler bireysel olarak yapılacaktır. Küçük yaş gruplarda gerekli görüldüğünde dersler ölünerek işlenebilir.

KURSLAR HAKKINDA GENEL BİLGİLER
1.Programlar 3 aylıktır. Her yeni dönem için belirtilen tarihlerde kurslar başlamadan kayıt yaptırılacaktır.
2.Derslere devam esastır. Gelmeme durumunda 24 saat önceden ilgili öğretim elemanına haber verilmesi
gerekmektedir. Aksi takdirde derslerin telafisi yapılmayacaktır.
3.Resmi tatil ve okulun kapalı olduğu durumlarda derslerin telafisi yapılacaktır.
4.Her dönemin sonunda konser ve sertifika ödül töreni yapılacaktır. Geçerli mazeret dışında kursiyerlerin konserlere katılması zorunludur.
5.Kursiyerler çalgıları kendileri tedarik edeceklerdir. (Piyano Hariç)
6.Kurslar Necati bey Eğitim Fakültesi yerleşkesindeki Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nda yürütülecektir.

ÖĞRETİM KADROSU
Prof.Dr. Cansevil TEBİŞ (Keman Eğitimi)
Doç.Dr. H. Hakan OKAY (Viyola Eğitimi)
Öğr.Gör. Merve DEDEOĞLU (Piyano Eğitimi)
Öğr.Gör. Barış KARDEŞ (Piyano Eğitimi)
Öğr.Elemanı Cahit BAYLAV (Keman Eğitimi)
Dönem Sonu Konseri ve Sertifika Töreni: İlerleyen tarihte ilan edilecektir.

ÖDEMELER VE KESİN KAYIT İÇİN
Ücret: 840,00 TL
Alıcı: Balıkesir Üniversitesi Döner Sermaye işletmesi
IBAN : TR42 0001 2009 2410 0044 1000 69
Açıklama Kısmına: BAUNSEM MÜZİK EĞİTİMİ Kurs Ücreti

KESİN KAYIT İÇİN İZLENECEK YOL

1-) http://baunsem.balikesir.edu.tr/wp/?page_id=143  adresinden kesin kayıt alanını seçerek ilgili eğitim için gerekli bilgileri doldurun. Eylem sonunda dosya seç seçeneğinden banka dekontunuzu yükleyerek gönder butonuna basınız.

Dinkçiler Mh. Soma Cd. NEF Yerleşkesi No:20/1
E posta:baunsem@balikesir.edu.tr