Genel Arapça Kursu (A1 Seviye)

Kursiyere kendini Temel düzeyde Arapça ifade edebilme becerisi kazandırma.

Arap dili harf ve sesle, kelime çeşitleri, Arapça sayılar, işaret zamirleri, işaret sıfatları, tekil, ikil, çoğul,  geçmiş zaman, şimdiki zaman, soru edatları, sıfatlar, zaman ve yer ismi yapımı, sıfat fiil yapımı, günlük kullandığımız Arapça kelimeleri, selamlaşma ve tanışma, aile hayatı, hobiler, yolculuk, alışveriş,  iş hayatı, okul günü.

Doç. Dr. Hesham MOTAVA

Kursumuz yeterli sayıya ulaştığı zaman açılması planlanmaktadır.

20 saat

Haftada 4 saat (Pazartesi-Cuma)

Yüz yüze

Eğitimin Yeri:

Dinkçiler Mah. Soma Cad. Merkez/BALIKESİR Necatibey Eğitim Fakültesi Kampüsü/Yabancı Diller Yüksekokulu

Herkes katılabilir.

1000 TL

* Kontenjan alt sınır 10 kişi  olarak belirlenmiştir.

Katılımcılara BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ (BAUNSEM) onaylı katılım belgesi verilecektir.

* Katılım belgenizi Merkezimize gelerek elden teslim alabilirsiniz. Ya da eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde alıcı (aday tarafından) ödemeli olarak tarafınıza gönderilecektir.