Tek Yürekte İki Koro

BAUN Necatibey Eğitim Fakültesi, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Altıeylül Bilim ve Sanat Merkezi arasında imzalanan “Tek Yürekte İki Koro” isimli protokol kapsamında süregelen konserler programına 26.04.2023 tarihinde Necatibey Eğitim Fakültesi Şehit Aybüke Yalçın Konser Salonu’nda “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri” ile devam edildi.

Yüreklere dokunan  ve büyük beğeni toplayan konser sonrası;

Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet AVCIKURT ve Prof. Dr. Murat DOĞDUBAY,Altıeylül Bilim ve Sanat Merkezi Çocuk Korosu Şefi Ayça ERKILIÇ ve Korrepetitör Özgür AGANSOY’a teşekkür belgelerini sunarken;

Balıkesir Üniversitesi Çocuk Korosu Şefleri Arş. Gör. Zülal KARAKUŞ ve Arş. Gör. Orkun KARAKUŞ’a belgelerini Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet BAŞTÜRK ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin KEREN verdiler.

Korolara eşlik eden Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencileri Özgür DEMİRCAN, Mehmet Fatih ÇELİKER, Baha İlter ÜÇER ve T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencisi Sebahattin ERCAN’a belgelerini Balıkesir Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hakan ÖNAL takdim etmiştir.

 

 

Comments are closed.