Akıl ve Zekâ Oyunları Eğitici Eğitimi Sertifika Programı (3.Grup)

Eğitimin Amacı:

Bu eğitimle zeka oyunlarının tarihçesi, eğitimdeki önemi ve zeka oyunlarındaki temel kavramlar hakkında bilgi sağlamak, zeka oyunları eğitiminde kullanılan yöntemler, zeka oyunu türlerine göre kazanılan beceriler, ders planı hazırlama ve zeka oyunlarının öğretimi ile ilgili farkındalık oluşturmak ve deneyim kazandırmak amaçlanmaktadır.

Eğitimci:

Doç. Dr. Ahmet Melih GÜNEŞ

Eğitimin Tarihi:

4-5-11 Mayıs 2024 (2. Grup)

Eğitimin Süresi:

36 saat

Eğitimin Ücreti:

1000 TL

Eğitimin Düzenlenme Şekli :

Dersler Merkezimiz dersliklerinde yüz yüze yapılacaktır.

NOT:

* Her grup 16-28 kişilik kontenjan ile sınırlıdır.

* Derslere % 80 devam zorunluluğu bulunmaktadır. Daha fazla olan devamsızlıklarda kursiyerin eğitim programıyla ilişiği kesilecektir.

Katılımcılara kurs sonunda yapılacak olan başarı sınavını geçtikleri takdirde BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ (BAÜNSEM) onaylı sertifika belgesi verilecektir.

* Sınavı geçemeyenlere 15 gün içerisinde ikinci sınav hakkı (ücretsiz) verilecek ; ikinci sınavda da başarısız olunması durumunda üçüncü sınav  hakkı (ücretli) tanınacak olup, tüm sınavlarda başarısız olanlara ise katılım belgesi verilecektir.

* Sertifika belgenizi Merkezimize gelerek elden teslim alabilirsiniz. Ya da eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde alıcı (aday tarafından) ödemeli olarak tarafınıza gönderilecektir.

Comments are closed.