Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Ücretsiz Matematik Kursu

BAUNSEM bünyesinde yürütülen Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında, Necatibey Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanı Dr. Ebru ERSARI tarafından, Ortaokul 6., 7. ve 8. sınıflar ile Lise 9., 10., 11. ve 12. sınıflar için ücretsiz Matematik Kursu verilmektedir. Hafta içi ve hafta sonları olmak üzere toplam yedi şubede yaklaşık 120 öğrenci ile yürütülen olan kurs, Aralık ayında başlamış olup, halen başarıyla devam etmektedir. BİGEP kapsamında da desteklenmekte olan kursa katılan öğrenciler Altıeylül ve Karesi ilçelerindeki çeşitli okullardan okul idarecilerinin, rehber öğretmenlerin ve matematik öğretmenlerinin referanslarıyla seçilmiştir.  Kursumuzun amacı, öğrencilerin matematik düşünme becerilerini ve matematik okur-yazarlıklarını geliştirmektir.