Kurumsal Kimlik Tasarımı Eğitimi

Bu kursun temel amacı, katılımcılara kurumsal kimlik oluşturmanın temel prensiplerini, stratejilerini ve uygulama yöntemlerini öğretmek ve öğrencilere güçlü, etkili ve tutarlı bir kurumsal kimlik yaratma becerilerini kazandırmaktır.

Hafta 1: Giriş ve Temel Kurumsal Kimlik Kavramları

Hafta 2: Tasarım İçin Araştırma

Hafta 3: Kurumsal Kimlik Unsurları ve Tasarım Araçları

Hafta 4: Kurum Kimliğinde Renk

Hafta 5: Marka Kitabı

Doç. Dr. Öznur IŞIR

Eğitimin; yeterli katılımcı sayısına ulaşıldığında açılması planlanmaktadır.

15 saat (3 saat x 5 hafta)

Dersler Microsoft Teams uygulaması üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecektir.

18 yaş üstü her birey katılabilir.

1000 TL

Katılımcılara BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ (BAUNSEM) ile BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ (GSUAM) onaylı katılım belgesi verilecektir.

* Katılım belgenizi Merkezimize gelerek elden teslim alabilirsiniz. Ya da eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde alıcı (aday tarafından) ödemeli olarak tarafınıza gönderilecektir.

* Derslerin işlenişinde Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.

* Türkiye’nin her yerinden eğitime katılabilirsiniz.

* Eğitim başlamadan önce kullanıcı adı ve şifre mail yoluyla tarafınıza iletilecektir.