Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’ndan Ziyaret

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Üniversitesini ziyaret ederek bir dizi incelemede bulundu.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, ilk olarak Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl ve Genel Sekreter Yemliha Yanar da hazır bulundu. Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun üniversitedeki güncel çalışmalar hakkında bilgiler paylaştığı ziyaretin ardından Vali İsmail Ustaoğlu; Rektör Oğurlu ve üniversite üst yönetiminin eşliğinde farklı birimlere ziyaretler gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.

Mühendislik Fakültesi içerisinde yer alan Re-You Projesi Laboratuvarlarını ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu, yenilenebilir enerji alanındaki proje kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Aslan, Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hakan Önal, proje ekibi ve akademisyenlerden bilgi aldı.